When I hear your voice in my head I know you're there.

Ja. Då har bejbi tagit körkort, så numera har man en 'designated' förare. Avnjuter mitt första glas rödvin på ett år ute hos min vän på vishan medan bröderna ligger och myser framför tv:n.


I won't admit that it happens to be me. Only because so many times it's you.

Nu har jag prexis avklarat en ansiktsbehandling. Jag kan inte annat än skratta åt kommentaren jag fick precis innan. "Ska du göra något skönt eller...?"
Det beror väl på hur man ser på sakeb helt enkelt. Skönt med ansiktsmassage, obehagligt men absolut nödvändigt med att bli av med pormaskar. Bara namnet säger sig självt. Blä. Nu ska jag fortsätta min tjej-dag med min vän.


Capture this moment, because it won't last - and you may never feel this way again.

Vi har haft en hel helg med full rulle tillsammans med vänner, middagar, vårstädning, you name it. Detta resulterar i att jag är seg som tusan. Det är Tisdag hos oss, som hos många andra, och som tur är finns det inte jätte mycket att göra. Det skulle vara klockan nio i så fall, när det är Desperate Housewives på tv:n. På torsdag har jag bokat in en hel spa dag med ansikts behandling och tjejsnack, bara för att avsluta dagen med en vän och en god middag. Passande att min karl behöver jobba över då tycker jag. :)


When you are sleepy, I won't let you rest here anymore.

En härlig dag. Jag fick sova ut imorse första gången på länge. Satt i solen på balkongen ett par timmar, tills jag tillslut fick agera plast-faster och hämta kids på dagis. Det blev en kort frilla åt minstingen, mjukglass åt storasyster och plast-faster. Därefter firade vi allihopa med china mat - då karlarna var på jobb uppdrag och inte kunde göra oss middags sällskap. Nu väntar jag in min man vilken minut som helst, och då tänkte jag önska mig ett glas med O'boy och en stor fet kyss. Så det så! Trevlig kvälk! (måste tillägga att min bejb målade mina tånaglar i förrgår, och dom blev skitsnygga).


RSS 2.0