Inspire motivation

Idag var jag åter igen uppe med tuppen, denna söndag för att utöva Yoga med min mor på gymmet. Det var väldigt mysigt, oväntat nog. Det var härligt att få stretcha mina stela leder. Första gången iväg utan bebis, och det höll i två hela timmar. Kändes dock tryggt att han sov hemma med pappan och att jag hade lämnat mjölk till dom i fall att, och det behövdes.



12 weeks and 3 days

Den här veckan har vi uppdaterat Bebis garderob. Numera är allt vad som heter stl 50-62 tvättat och bortsorterat. Förutom tre par byxor som konstigt nog passar. Alla butiker verkar ha olika mått. Vi har köpt en Newbie dun overall till pojken med teddymaterial på insidan. Igår somnade han för första gången själv i sin säng runt kl 20, men vid kl 01 flyttades lillens varma kropp över till stor-sängen där han fick mat. Nu sover bebis och pappan och jag laddar inför en jogging runda.

Motivation to get going, routine to keep going.

Vi håller på att planera dop för fullt, samtidigt försöker jag följa min runkeeper som lär mig att springa 5km men fortare. Det är super härligt. Baby sover på balkongen efter en 45 minuters promenad. Han somnade på slutet efter att ha legat och pratate mig genom nappen.

Första föräldragruppen var i Fredags och dom har redan nu bokat in babymassage, så jag ska försöka hänga på har jag tänkt.


So anyways.. It's all about rutines.

Åh vad min son gör mig lycklig! Verkligen, han är det bästa i livet - jag undrar vad jag gjorde innan honom. Vi är ute och promenar en gång om dagen i über-fint höst vädet med våran Bugaboo, som är en otroligt bra vagn.

Idag vaknade jag till och med innan bebis, och hann med både kaffe och frukost innan han skulle ha sin frukost.
Bejb sade att han älskar mig innan han smet iväg till jobbet också och sånt får jag bara inte nog utav. Det gör mig glad. En till bra dag med andra ord.


To plan ahead.

Pojken vägde 5.2 kg på läkarbesöket förra Onsdagen. Han har nu fått nya kläder i stl 62. Vi får se hur länge han kan ha dom på sig. Han är vaken mer och mer nu och har sovit i sin egen säng Lördag och Söndag natt. När han vaknade vid 4-5 tiden flyttade vi över honom i våran säng. Då åt han och somnade om.

Han har fått en skallra utav sin mormor också.


Time flies and so forth.

Idag var det åtta hela veckor sen jag födde min son. Tiden har gått oerhört fort. I Lördags prövade vi lägga honom i sin egen säng och till och från fungerar det - vissa gånger vaknar han så fort man lägger ner honom och andra gånger sover han ett par timmar. På natten sover han med oss fortfarande. Det är väldigt mysigt - och han känns så liten då. Inte för att han är så stor.

I Söndags var min vän och en blivande gudmor här för första gången. Pojken ska få ha två stycken. Igår var hans kusin på min sida på jesök.

Det här inlägget är publicerat en vecka sent.


RSS 2.0