He is everything!

Nu har det gått 23 dagar sedan han landade hos oss. Han är det vackraste, sötaste, roligaste vi någonsin har gjort. Varje sekund njuter vi av honom. "Titta nu gör han den där minen, nu ler han, åh han vill äta, titta så söt han är när han sover!" ... Osv. Det har inte varit jätte mycket besök här vilket är oerhört skönt faktiskt. Vi tar dagen som den kommer, jag, pappan och bebisen. Han har ännu inte fått sitt namn..


Bounce baby, baby.

Idag vaknade vi, matade lillen, tog en kaffe och lade lillen i vagnen. Vi tog en promenad på 4 km och det tog cirka 50 minuter. Suck vad andfådd jag var i backarna och trots att vi gick ut strax efter kl nio har jag fått färg på kroppen och tusan vad varmt det var. Vi har lärt oss använda vagnparasollet skulle jag vilja påstå.

Att vi bor och lever där vi gör, och som vi gör gör mig fruktansvärt tacksam och ödmjuk inför livet. Hoppas våran älskade pojke har samma tur.

Idag har han på sig en newborn body som det står Junior J på. Den är köpt utav mormor och morfar på Debenhams i Prag. Väldigt söt och sval.


Time flies.

Jag ska få ut mina journaler från förlossningen innan jag berättar slutskedet.

Nu har vi varit hemma sedan i Fredags. Dagarna går fort och nätterna likaså. Tänk att bebisen redan är 6 dagar gammal idag. Vi har ett hembesök från BVC på Onsdag kl 11.00. Barnmorskan från MVC ringde för att se hur förlossningen hade gått och vi bokade tid för kontroll i Augusti.

Vi har tagit promenader med bugaboo och baby varje dag men inte så långt, och inte så fort. Men det är härligt att vara ute i frisk luft med våran son. Att få sol på kroppen utan att få pigment fläckar eller att smälta bort.

Bejb går runt och sjunger för pojken och vi måste bestämma oss för ett namn... Eller flera.


I knew it. He's the one and he's perfect!

Jag ska försöka sammanfatta vad som hände oss denna vecka.

I Måndags vaknade jag med mensvärk, och det kom och gick något under dagen, vi var på MVC 11.30 och bebis mådde toppen. Därefter var vi förbi min mamma som hade semester och så umgicks vi lite och hon beordrade bebis att komma ut. Vi hade redan gått 11 dagar över tiden.

När vi väl kom hem så var jag på toaletten flera gånger, och jag hade läst att detta möjligtvis var en tecken på att något var på gång. Jag drog med bejb på en promenad i slowmotion och vi gick kanske 1 km. Väl hemma så lossnar slemproppen, och vi blev as taggade samtidigt som jag var helt övertygad om att vi skulle bli igångsatta på Fredagen.

Vi äter middag och 19.25 får jag första värken. Därefter kom dom var tionde minut. Kl tio har jag skickat bejb i säng för om det var dags ville jag att han skulle ha sovit. Halv ett väcker jag honom för nu var det bara 4 minuter mellan värkarna och jag behövde gå och andas mig igenom värkarna.

Vi ringde till BB där vi tänkt föda, och berättade att vi hade tre värkar på tio minuter. Hon tyckte inte att jag lät tillräckligt skärrad ännu och bad mig ta ett bad. Jag duschade och drog skämt med bejbi, och han sade att det var därför jag inte fick komma in. Jag var för glad helt enkelt. Jag hade frågat henne, när jag skulle ringa nästa gång. Hon menade att jag skulle märka det.

Några värkar senare hade vi prövat alla ställningar, och vi packade ner snacks i BB väskan. Ringde BB kl 02.49 och dom meddelade oss att det var fullt. Dom skulle återkomma med vart vi skulle åka. Kl 03.00 ringde de upp och sade att vi skulle till BB Södertälje.

Det tog tid men efter mycket om och men, checkade vi in på BB Södertälje kl 04.40. Supernervösa över att kanske behöva åka hem igen.

FORTSÄTTNING FÖLJER.

Bild ifrån förra Lördagen, vecka 42 (41+1) tre dagar innan han ville titta ut.


RSS 2.0