Tiden rinner inte iväg, ibland ser det ut som om den tickar bara för honom.

Min lillebror har bott hos oss sedan i Torsdags men idag ska han hem igen. Vi har haft en chill helg med subway, film och - sista men inte minst Sat Sapiente som Lördag kväll hade sin spelning. Fy fan vad coolt! Det kom en redigt många personer och det var en härlig stämning - för att inte tala om musiken. Den var guld! Jag har nog ALDRIG varit SÅ stolt/fascinerad över hur mycket min fästman kan. Jag är partisk, såklart, men alla dom som inte var det, häpnade också.


Embrace the future, and move forward with hope.

Idag har varit en mysig deg-dag. Hösten kommer med mörker, kyla, förkylningar och värmeljus. Igår blev ett såkallat 'one man party' hos Millie med vin och godis. Det blev rätt sent - och jag missade reprisen utav Solsidan som gick igår. Tyvärr. Ikväll bjuder på ett pyramid företags affärsidéer i ett konferansrum på ett hotel, vi får se hur kul det blir på en skala från 1-10, men visst ställer man upp för en vän.


When things don't go as planned, we will eventually call it life.

Det är så många tankar som snurrar i mitt huvud, så förutom att det känns som jag numera är en grad varmare på heltid, är allt i sin ordning. Vi har bokat helgen till att storstäda/sortera/slänga. Känns som att det kan vara det enda vi gör på helgerna... Nejdå vi har även bokat in matbordsbygge, och ansiktskräm-provning. Med detta ös blandat med jobb och plugg måste vi därför ta ut helgen i förväg och börjar redan ikväll med bio och shopping. Förtillfället ligger jag och njuter av härliga krämer och parfymer som min vän hade med sig ifrån New York. Från Victoria Secret. I ett par Victoria Secret underkläder. Inte fy skam och man tackar för den oväntade presenten helt enkelt!


A lifetime of you, and your wonderful ideas.

Igår blev en mys-dag med kärleken, jag sov middag när han var iväg hos en vän en snabbis på eftermiddag. När han varit hemma en stund säger han 'Solsidan! Det började för en kvart sedan!'

Sista kvarten Solsidan kunde vi klämma in - och dom är fortfarande lika roliga måste jag medela.

Nu kommer han hem vilken sekund som helst för vi ska äta lunch ihop! Sedan tänkte jag lösa in min csn check, och kanske ta en promenad såhär på hösten. Det finns en del saker jag skulle behöva rannsaka.


When the fall is over, it will be covered by white snow.

Igår var en härlig dag. Jag blev hämtad utav Julklapp, för att sedan åka hem till henne med Mimmi & Amanda. Där diskuterades studier, nya jobb, framtidsplaner och oro. Vi åt korv med bröd toppat med lite chips, juice och choklad. Därefter fick jag skjuts hem för att bli hämtad utav min fästmans bror och dotter. Vi begav oss ut i skogen, bara för att några timmar senare släpa oss till Tegel. Där var jag jätte trött och otroligt nykter, så jag ville hem tidigare. Förutom små romantiska smyg kyssar från min fästman, och hålla handen som om vi vore nyförälskade så var musiken så hög att stolarna vibrerade och lamporna tillsammans med ljudnivån gjorde att det knappt gick att tänka. Det var nog sista gången jag besökte det stället faktiskt. Otroligt ICKE-givande. Vi lämnade dem andra till festandet och begav oss hemmåt där vi avnjöt O'boy innan vi somnade. Örhängena nedan hittade jag i Växjö och funderar på att köpa dem nästa gång jag är där.


Eventually everything that matters will fall into place.

Äntligen Fredag igen, denna vecka har gått super fort. Men antar att det kan bli så när man trivs med det man gör. Min hund är här på besök och hon röjer i soffan bland kuddar och filtar. Riktigt spexigt. Vi ska passa henne hela helgen. Hitills har jag druckigt ett glas mjölk, och funderar på om jag även ska göra en super-duper macka till frukost. Får se hur jag delar upp mitt plugg över dagen, men någonstans ska det nog gå att klämma in både frukost och lunch. Tilläggs kommentar, jag älskar min Joni. Alla livets äventyr tänker jag dela med honom, en mer älskvärd kille finns inte ens på kartan! Tack för att du finns.


To look beyond what's actually there is not recommended but sometimes neccesary.

Ibland känner jag nödvändigheten att fokusera på dem små sakerna, för att helheten kan vara väldans mäktig. Tack och lov har jag min sambo som ger mig anledning till att få känna stundens lilla frustration, när han glömmer kaffekokaren på eller bara inte släcker skrivbords lampan. Men så får man i skrivande stund ett sms som innehåller vårat inside joke om vad som händer på hemmaplan när han är på jobbet, "Skicka iväg dina älskare för nu är jag påväg hem." Direkt tog helheten över, och jag påminns om den otroliga kärleken som kan finnas mellan två individer. Det gör inget att han är lite glömsk, när jag kan åtgärda missarna som hör livet till.


RSS 2.0