It's going. It's good.

Vilken familj jag har! Jag älskar dom otroligt. Idag var jag och sonen förbi och lekte med min lillebror som varit väldigt efterlängtad, då han varit i Thailand med min föräldrar. Vi läste lite Max böcker, och körde lite skopa på "Du's näää" vilket översätts till 'mitt knä' skulle jag tro.

Nu väntar vi in pappan efter att vi har dammsugit, ätit lunch och badat.

Vi leker med tunga och lätta bollarna - och nytillskottet lilla bollen.


Shit we are great together.

Jag och min son tog oss prexis an en storhandling i overall och vinterkläder och vi klarade det galant! Han är min stolthet and he sure makes my heart sing.
Vad vi skrattar pch dansar på dagarna - det får verkligen tiden att gå fort. Jag försöker njuta av varje sekund innan den smiter iväg. Han pratar jäääättemycket - och är oerhört bestämd men inte full av utbrott - mer lugnt bestämd. Typ "mamma bära"! Det är inte alltid jag kan och då upprepar han det lugnt tills det finns möjlighet att bära honom i princip.. För det är KLART att jag vill bära honom! Det är så coolt att han minns så otroligt mycket och försöker återberätta det med orden han har.

Here's dinner.



Slängde iväg förra inlägget så fort ifrån mobilappen - detta är då lax, zucchini spaghetti eller "zoodles", med gulbeta, majrova och en dressing med äppelcider vinäger och soya. Delishious helt enkelt!

There's so much change, but we stay the same.

Idag kände jag mig piggare än jag gjort på hela veckan, och pappan och pojken hade en vab dag. Solen sken oerhört vaclert idag så vi trotsade förkylningar och gick ut på en mycket långsam promenad ner till vattnet där snön låg över isen, himlen var ljusblå, och ljuset perfekt. Lillen somnade i vagnen, och när vi kom hem gjorde vi lite juice på en mängd nyttiga grejers för att bli friska.

Jag var även iväg en snabb sväng för att tanka bilen, handla underkläder och strumpor på hm. Detta tycker jag är värt att nämna för det är så att man kan räkna på två händer jag varit ifrån lillen i mer än 2 timmar, och idag var alltså INTE en av dom. Haha!

Jag mår inte helt hundra i kroppen ännu, och jag hoppas att vi kan börja nästa vecka med nya tag, för det är inte roligt att vara sjuk.

Lite juice, och gårdagens middag - den blev så cool så jag ville föreviga den.




RSS 2.0