Time flies and I know you're there. You're just not watching anymore.

Allt flyter på. Vi har börjat göra om sovrummet. Det blir tyvärr inga före och efter bilder, för helt ärligt så känner jag inte behovet av att minnas tapeten som den såg ut. Så där grönt ska nog inget vara.. Kanske insidan av en gurka.
Vi har nu hunnit slita loss tapeten, spacklat, flyttat garderoberna till dom andra rummen, målat grundfärd, en omgång "riktig" färg, och är numera inne på sista omgången 'riktig' färg. Vi är ett roligt ord, för här sitter jag och bloggarrrr.. Haha! Nejdå, vi har gjort PRECIS lika mycket, fast nu har Bejb gjort mer i och med att han faktsikt kan måla.
Imorgon kommer dom coola listerna att vara på plats,och vi måste skruva upp gardinstänger, sedan ska vi bygga min garderob (som jag har designat hittills bara i mitt huvud, men vi har inhandlat saker så det ska gå). Lampor ska vi bygga från scratch, och det måste vi såklart också hinna med. Vi hade tänkt vara klara till på Torsdag, men det är ganska mysigt att sova i vardagsrummet så det är inte jättebråttom.
Tänk att allt detta började med att jag i Söndags morse vaknade kvart i åtta och sade "Jag drömde hur sovrummet ska se ut, nu kör vi!" Lagom pigg Bejb slängde i sig en kaffe och sade "ahh spontanitet" med en djup suck. Jag hade svårt att avgöra om han avgudade den eller inte, i stunden. Numera verkar han rätt så nöjd. Det, mina vänner, är jag med.

Patience is everything. We were just too young.

Lördag. Älskade Lördag. Vi började dagen med, ja ni, kaffe. Tyvärr fanns det ingen mjölk, men kaffet slank ner ändå. Vi tog våra vitamin tabletter, Bejb åt gröt med äppelmos som hans mormor gjort åt honom. Jag åt ett kokt ägg och sedan bar det av mot centrum där jag för första gången skulle tvätta & dammsuga bilen. Efter några svordomar och dammsugarpolettter senare storhandlade vi på Lidl, men bara saker som är billigare där än någon annanstans. Jag märkte att ananasen var dyrare på Lidl, än på tex. Coop - likaså kvisttomaterna, och mandarinerna/clementinerna.
Det är kul att jämföra ibland - men inte idag när jag var både hungrig, kissnödig, och isbit. Bejb sade "idag har vi lärt oss att: att storhandla måste gå fort. Man måste vara mätt också". Han syftade nog på hur kort stubin jag hade när jag inte hittade tonfisken.
Ikväll blir det middag hos mina föräldrar.
Tack för igår mina über-roliga och trevliga kollegor!

Words can't whisper what I want you to hear loudly.

Ännu dag närmare sina mål och drömmar. Det är alltid härligt. På måndag har Bejb sin test lektion inför hans intensiv kurs. Jag ska då till tandläkaren. Jag ogillar starkt tandläkaren för det gör så himlans ont när dom ska gör X-Ray i käften på en. Min mun är för liten för grejen man ska bita ner på så den skär in i tandköttet på mig. Men jag her en ledig helg efter i morgon - och imorgon kväll är det middag med jobbet. Spännande som tusan!
Bob har tröttnat starkt på sin tratt som hon gått runt med i 9 dagar. I sina attemps att bli av med den ramlar hon ofta omkull i brist på balans. Jag som trodde den satt i svansen på katter. Lillebror är i skolan, och Bejb på jobbet. Jag börjar inte förrän klockan två idag. Så nu har jag några dö timmar att dricka kaffe, skriva i bloggen, kolla på Bugaboo Donkey - min dagliga dos är nödvändig, den är så himla fin... Detta kommer sluta med lite Tv-tittande i och med att shopping är uteslutet när man ska spara pengar.

Bilden är mer en rolig grej - än något seriöst, så ta den med en nypa salt!


When you don't even listen there will be angels singing in your ear.

Valentine's Day Dinner

Till förrätt blev det krustader med avocado, riven pepparot, räkor, en släng dill och lite nymalen svart peppar.

Till varmrätt blev det kyckling inlindad i serrano skinka, med balsamicosås, och stekta grönsaker.

Till efterrätt blev det en kärleksmums var, och såklart en kopp kaffe!


Pricken på i:et är att Bejb kom hem med ett jätte vackert hjärta som han byggt själv. Den ska hänga ovanför våran säng när vi gjort om i sovrummet. Längtar som tusan nu! He outdid himself AGAIN, som alltid. Imorgon ska vi till tatuerings studion, får se vad vi hittar på. Men imorgon är det först en heldags-jobb som väntar.

Grattis till körkortet min vän!

Memories that you can't remember - say everything about you.

En ledig dag. Jag har redan planer på vad som ska göras - jag ska handla mat, både stor handla och handla till middagen ikväll. Det är ju trots allt våran första Valentine's Day. Jag läste i tidningen där dom frågade folk på stan om dom var extra kärleksfulla på alla hjärtans dag - och svaren var frukstansvärt blandade. Själv tänkte jag vara extra kärleksfull idag - laga fin middag, ställa fram ljus, göra mig i ordning och överösa min bejb med all kärlek han är värd! Han är så duktig, stark och driven. Glad, omtänksam och kärleksfull. Han över överöser mig med kärlek varje dag när jag tänker efter - så idag ska jag ge igen! 'I'm gonna love and tolerate the shit out of him!'

Through time you'll pass - and you shall be unnoticed.

Igår var det en kaffe och lite melodifestival hos mamma och pappa med sambon. Dom håller på att renovera sitt kök vilket gör mig och Bejb ÄNNU mer sugna på att renovera. Men vi har bestämt oss för att börja med sovrummet.
Idag var en härlig dag på jobbet, gav järnet och ser fram emot imorgon. Men först drog jag och Bejb en snabb shoppingtur där jag inhandlade min nya vinterjacka. Idag. Utav alla dagar, bara i förrgår var det -17 grader celcius. Men inte idag. Då var det +1 grad, och solen sken. Hur nöjd som helst dock, då jag numera kommer förbli varm (just 'TODAY' jätte varm) - och då det är en tidlös jacka kan jag njuta utav den nästa vinter, och den efter det, och den efter det.. och den efter.. Ja. Ni förstår.


Att ha kvar dig i vår förlorade värld.

Sitter med en kopp kaffe.. Scratch that. Sitter och funderar på att sitta med en kopp kaffe. Snart ska jag sätta på kaffe kokaren. Idag är en sådan Fredag som jag tack vare min vän ska jobba, det låter lite negativt men det är det inte. Nu är det lugnet före stormen, innan jag måste ner och skrapa rutorna och i en svindlande fart (se 50km/h) åka till jobbet på halt, halt underlag.
Solen lyser in genom fönstret och lämnar små figurer av ljus och skugga på mina ben och snön ute glittrar. Mitt hår är en enda stor 'dread' och jag har inte borstat tänderna ännu.
Juste - granen. Jag kommer alltid på den när jag ska röka. Den ligger numera helt plant på balkongen. Jag går och hoppas på att den ska få ben och gå härifrån, men tyvärr är den redan torr och stendöd. Så några ben får jag nog vänta länge på. Sen var det ju mattan som jag började tvätta i badkaret, som bara ligger där och är i vägen. Den behöver bli upphängd och avsköljd.. Eller utslängd genom fönstret.
Från att vara en lugn mysig Fredag ser jag allt som behöver göras. Nej tillbaka till ovissheten.
Ska jag eller ska jag inte sätta på en kaffe?

RSS 2.0