Sometimes my heart still skipps a beat when I picture us, but I know it's just thoughts roaming my head.

Jag blev sjukling idag. Jag har legat och kollat på MTV i sängen, och skickade just iväg lillebror till affären för att hitta ingredienser till middag. Jag emailade honom en inköpslista som jag kopierat från ett recept. Hur coolt är inte det?


När du är som tröttast minns du mig mest.

Ojojojoj. Vi är allt bra bäst jag och min kärlek. Igår hämtade jag honom på gillinge efter hans risk tvåa, och vi dammade iväg och köpte en AS FET soffa. Visade sig att det är leveranstid på 2-3 veckor, varpå jag skojar "men då hinner vi ju göra om vardagsrummet innan den är där". Säljaren och bejbi skrattar och instämmer. Sagt och gjort nu är hallen, köket, vardagsrummet intryckt i papper. Idag ska jag jobba och Bebji ska JOOOBBA! Haha! <3


You were never bothered by the cracks in my writing, not that you read between the lines more than I do.

Jag har printat ut tre utav mina bloggar idag! Jätte mycket inlägg och bilder. Kom på att jag skrivigt en väldigt detaljerad dagbok under ungefär 4 år. Jag märker att jag skrivigt för mig enbart såhär i efterhand. Häftigt. Jag har köpt dem sista två Twilight böckerna igår. Även tagit låtarna ifrån min blogg och gjort en spellista! Underbart, nu glider jag runt i minnen! <3 Jag har även sökt en till utbildning. Linköping ligger den i men vi får se om jag kommer in. Annars hoppas jag på distans. :)


I still wonder about us, but I can't ask the silence too many questions.

Idag har vi fördelat sysslor. Bejbi ska vara hemma och städa och själv ska jag gå och tjäna bacon. Vi har ombytta roller idag.. Dom flesta dagar faktiskt!


Competion is a word best not used in our thoughts.

Igår var händelserik shopping, samt grooming dag. Den började med att jag bytte till sommardäck på bilen. Sedan klippte jag håret. Efter det tog jag bilen och hämtade lillebror och drog till ett köpcentrum för att fixa gel-naglar och shoppa lite. Det blev en massa nya grejer, och fort gick det! Jag hämtade babe från körskolan och vi avslutade dagen med pizza. Inte så pjåkig eller tråkig dag om ni frågar mig.


Vi var på väg in i mörkret med varsitt leende på läpparna.

Igår när jag kom hem ifrån jobbet hade jag med mig super chips och holiday dipp, då jag inte hade någon lust att börja laga middag, men min älskade sambo hade fixat så att toast stod på menyn. Jag orkade med andra ord inte liiiika mycket super chips som jag planerat. Senare, precis innan vi skulle sova fågade jag honom "hade du fyllt min vatten flaska?" hans svar var "nääej". "Har du lust att göra det?" "Ja det vill jag" Mitt svar blev ett väldigt nöjt och skämtsamt "Jag visste det! Det var därför jag frågade!" Så såg det ut ännu en Söndag när min sambo visar sig vara den mest älskvärda i världen, och han måste ju på något sätt med allt han gör för mig älska mig lika mycket tillbaka. Idag fortsätter Twilight hetsen i bokform på högsta nivå, och lite senare står jobb på agendan.


We knew it wouldn't last, but we spent all day fighting it.

Igår var det jobb som stod på schemat. Jag kom hem, slängde mig i en dusch och satte på mina nya kläder. Vi tog bilen ner till mina föräldrars gårdsfest och åt middag. Därefter hämtade vi upp Julklapp och Lollis för att mysa och ha tjejumgänge. Helt klart ännu en lyckad dag!


Never have I been so certain, that we shall not last. Yet I continue to worry about it.

Igår blev det en snabb kaffe hos Lollis, och när babe kom hem gav vi oss till Coop i Arninge för att handla mat. Vi köpte mycket mer än så.. Om jag inte hade twilight boken i handen så skulle jag idag kunna - stryka, plantera om blommor, tvätta och hänga tvätt på balkongen. Men jag är idag trots allt redan bokad.


The mornings seem lighter, now that you're gone.

Tjoho! En hel dag med min bästis. Hon lärde mig på nytt att köra bil med manuell växel, hon liksom jag trivs med spontanitet, vilket resulterade i en massa olika shopping ställen lite huller om buller. Jag fick äntligen en vän som förstår min kärlek till bugaboon. Jag blev även glad ägare till dom två första twilight böckerna, samt en skinn jacka. Nu väntar jag in sambon, har kirrat ett gorgonzola recept som jag ska laga till middag när han kommer hem. Nej - nu vidare till läsning, hoppas jag kommer ihåg engelska, ville inte att något skulle bli lost in translation.


You don't realise how lost you are without me.

Måndag morgon, och jag funderar på vilken ordning man ska ta dagen. Kaffe, det börjar vi med. Sedan blir det en cigg på balkongen. Jag ska även till centrum och köpa vitaminer. Jag låter så hälsosam.. Igår var en bra dag, som avslutades med korv & bröd, och lite wordfeud på telefonishen..


Sometimes when you see a star you'll think of our games - but remember them as entertaining.

Ja så sitter man här bredvid sin karl. I soffan. Med varsin iPhone. Har precis haft facetime med mor min. Alla har vi helt spontant gått och blivigt med en ny familjemedlem, tchjouff sade det bara så var det iPhones som gällde. Nu blir jag som dem andra "mobil-nerdarna". No.. Who am I kidding, jag blir säkert värst.


RSS 2.0