New in

Jag har äntligen kommit igång att börja träna på gymmet som vi så länge varit medlemmar i. Yoga har blivigt min nya favorit.

Seven har uppgraderat sin srl till 74 på heltid, och kryper nu runt i sina nya jeans från thailand och leker med mina skosnören.

Jag måsta bara säga tack till universum för min otroliga lilla kille och turen som vi hittills haft.

Igår hade vi mammafika hemma hos oss, och det var mysigt, pojkarna uppskattade det som 6-månaders kan. Tjo och tjim.














Friends

Ja så var det sista mötet med föräldragruppen idag, tror jag. Våran BVC sköterska hade glömt bort oss så fick fika på golvet i köket.

Inte fy skam, däremot var jag nyfiken på vad tandhyginisten hade att berätta men förhoppningsvis blir det en till gång i alla fall.

Vi tog bussen hem, för promenaden dit blev för kall för mig. Det är trots allt -10 ute. Inte för att det stör lillgrabben, han är påbyltad så det räcker.

Idag är det fredag - två dagar innan min födelsedag. Jag känner mig otroligt lyckligt lottad.




Family

Idag bjöd på en sovmorgon till kl 11.10 och sedan tog pojken en nap mellan 12.30 och 15.10.

Jag hann inte mer än klä av han kläderna och läsa boken om den lilla katten han fick utav mormor i julklapp innan bejb var hemma.

Vi bjöd på köttfärssås med spaghetti och sallad till bejbs lillasyster och hennes man, och lillen fick en porslins isbjörn utav dom som försenad julklapp.

Bejb har powernappat i en timme och tio minuter, och jag ser nu vilken koll jag har på pojkarnas sovtider.










Jan. 11, 2014


I just got to let it go.

En härlig avslutning på denna 3 veckors pappaledighet, var att vi hade lite seriemys igår, sovmorgon idag och frukost med våra nya tallrikar och bestick. På måndag är vardagen tillbaka.

Igår natt så sov pojken en timme. Sedan var han ledsen. Så ledsen. Inget vi gjorde dög, vi kramades, gungade, sjöng, försökte mata honom, vila, leka. Tillslut gav vi upp med försök och höll honom bara nära nära när vi stod upp. Så turades vi om att hålla honom, i och med att min rygg haft det lite jobbigt.

I natt var allt som vanligt - så vi tror att han hade ont i magen. Idag är han på toppen humör igen. Så härligt att han mår bättre.







I sigh and thank the universe for bringing me you.

Från och med idag är vi hundvakt åt min familjehund. Mina föräldrar har åkt på semester till Thailand. Lilleman älskar henne och försöker "klappa" henne titt som tätt så det gäller att vara med i svängarna. Speciellt eftersom hon vägrar lämna hans sida. Det är väldigt sött.

Jag själv har väldigt ont i nacken, men ska till en kiropraktor på tisdag. Tills dess så tar mannen väl hand om mig och pojkarna är iväg och köper mat/godis för att ha en mysig lördagkväll.

Jag har småtvättat hela dagen, mestadels bebiskläder.



RSS 2.0