Oh he's growing alright!

Kom på lillen med att försöka smita ur sin spjälsäng - hans respons blev ett glädjetjut.. Men nu har jag sänkt hans säng. 


I cannot believe that we are here. It's epic.

Idag ska vi fira min lillebror som fyller 22 år. Vi ska äta pizza, dricka läsk och ge honom presenter. Jag har saknat honom.

Imorgon bitti/ i natt åker vi till Finland. Bejbins första utlandsresa, och våran första resa ihop som familj. Jag ser fram  emot allt, men resfebern börjar krypa upp medans jag tvättar/städar/packar det sista. Ingen är dock så förberedd som jag så det kommer gå bra.




We are here and we are brave.

I Lördags så döptes lillen. Det var det vackraste jag varit med om. Kl 07.45 slog jag upp mina ögon och skyndade att spela in Make You Feel My Love i hopp om att det skulle låta bra, så att den kunde spela i lillens ära under ceremonin, och det blev toppen. Efteråt bjöd vi de som kunnat närvara på dopet på vad det visade sig vara världens godaste chokladmousse tårta på ett bageri/ café. Allt blev toppen! Kunde inte ha drömt det bättre!
Vi åt middag både Fredag och Lördag hos mina föräldrar då min mormor och morfar flög ner för dopet så vi kunde umgås så mycket som möjligt. 

Biljetterna till Finland är även bokade så vi drar med våran lilla familj till bejbs jättefamilj och firar bebis gammelmormor som fyller 80år. Super spännande!

Idag körde jag även en stor handling med bebis, och trots att det blev knöligt med hans vagn och en kundvagn, så fick jag med mig allt utan mycket ansträngning eller tårar från varken mig eller sonen. Däremot glömde jag stänga bakluckan på bilen - men no harm done! Tack och lov!




I love.

Det gick utmärkt att fixa pass igårkväll. Pojken var exemplarisk och på utmärkt humör - "med gud vad duktigt han är!" utbrast hon som tog bilden, varpå han log sitt bredaste leende. Han är en glad bebis, hon tyckte också att han hade ett tufft namn, då log han lika stort. Pappan och jag visste såklart redan att hand namn var coolt! We chose it!

So much to tell.

Jag och älskade lilleman var idag på vår andra sångstund nere på den kommunala öppna förskolan. Det uppskattades mycket utav honom. Han lekte med en liten plast pryl/leksak och tittade på dem äldre barnen leka. Jag älskar honom så det gör ont. Han är så underbar. Vi hade en utav två gudmödrar över i Söndags och det var väl uppskattat av alla inblandade.

Vi har renoverat studion, och nu planeras dop. Vi ska träffa prästen nästa vecka. 

På Söndag är det Fars dag. Bejbs första sen lillen kom till världen! Det är stort! Jag hade aldrig kunnit valt en bättre pappa till pojken! Dom är mitt allt!

Nu har han sovit middag i två timmar, och jag längtar tills han vaknar, men on the up side har jag hunnit tvätta och fixa lite.

Senare när pappan kommer hem ska vi fixa pass till mig och liten. Man vet aldrig när våran första utlandsresa sker.

Men en kort summering: Livet leker! "Älskade saknade bäbis" "Tudda" "Vargen" vårat allt! Vi älskar dig!






RSS 2.0