Finally I can breathe.

Med mycket att göra, se även allt annat än att städa har vi idag tagit tag i att jul scrubba lägenheten. 100kvm skinande rent, och lyckan det för med sig är obeskrivlig. Lika så smärtan i ländryggen. Det slutade med att vi slängde oss in i duschen - VÄL förtjänt sådan - speciellt för karln min som på tok ryck dagar jobbar dubbla skift. Inte nog med att han jobba över. När sista fläcken blänkte sade han - jag ska bli familjeman - det här är vardagsmat för oss. Jag fnittrade och föreslog att vi kirrar ett städschema och sprider ut renlighets nojjan i stället och han kunde inte annat än att hålla med. Åååh så jag älskar honom!


Idag är en viktig dag för framtiden.

Äntligen snö! Jag som har sagt att jag inte vill jul pynta blir direkt inspirerad att stor städa och ta fram lampor & glitter. Udda det där. Ska försöka gnugga av känslan på sambon så vi kan dra igång redan idag.


I have loved you one thousand years.

Har precis avrundat en kväll med sushi, bio, Julklapp och bejb i Kista. Helt okej efter en dag som jag annars har spenderat utslagen på hemmaplan. Vi såg Twilight och det kommer jag leva på i veckor framöver. Den var så bra! Vi var i chock över hur bra den var, och vi ställde oss frågan om vi någonsin kommer att hitta sådan kärlek. Vi är på god väg må jag säga - och inte att vi skulle ha för höga mål inte. Sov gott! Hittade även denna bild på fejjan.


I can't sleep enough some days.

I fredags var vi på spelning som hölls av Tech9. Han var riktigt duktig på att rappa. Lördagen bjöd på pizza hos min vän Millie med konversation om allt möjligt. Igår blev det brunch med mina föräldrar på Waxholm Hotell. Därefter chillade jag och bejb framför en film - följt av traditionen söndagsmiddag hos Millie avrundat med Solsidan. Helgen är över och nu försöker jag reservera biljetter till Twilight för imorgon kväll. Jag hittade en rolig bild på facebook som beskriver min katt och hunds relation.


Livet leker - med oss alla kan tyckas.

Jag har idag börjat spekulera i den näring vi faktiskt får i oss här hemma. Speciellt efter att min fina vän var här igår och vi slängde ihop kärleksmums bara sådär. Jag funderar på att rita ihop ett mat schema för oss på hemma plan så vi får i oss nyttigheter också. Idag har varit en bra dag utan ont - och jag känner mig någorlunda pigg. Härligt är det och det uppskattat oerhört mycket.


Du gjorde rätt den gången - det gjorde vi alla.

Har varit den tröttaste människan på jorden på sistone känns det som, men omständigheterna är väl sådana. Bara att bita ihop - det går ju över.

Jag & babe var på Söndags middag hos Millie i helgen, efter solsidan drog vi oss hemåt för att gå och lägga mig.. Inget skämt. Jag har varit bänkad - såpass att älsklingen har byggt om sin dag för att komma förbi hemma en snabbis på lunchen för att se om jag lever.

Jag tänkte börja skriva ihop min uppgift som ska lämnas in i December så jag har den klar, och inte behöver fundera så mycket över den mer än nödvändigt. Bild nedan på Bob.


I will travel from place to place, but in my mind I'll only see your face.

Jag har verkligen behövt sova ikapp mig sen jag kom tillbaka i fredags kväll. Det mest underbara med att åka iväg var att få komma hem till ett nystädat hem och en efterlängtat kärlek (och katt). Även om hotellrummet faktiskt var awesome (lika stort som mitt vardagsrum typ och detta exclusive badrummet) så finns det få saker som går upp emot att sova i sin egen säng. Idag är det fars dag - vi ska baka kladdkaka och göra ett besök hos min pappa! Just nu vilar jag i sängen med nyponsoppa och lite kaffe, medans katten står och trampar vatten på täcket för att hitta en bekväm ställning att sova i. En bild från hotellrummet bjuder jag på.


I am so comfortable around you.

Så ja! Fick klart det mesta igår kväll - har även börjat dricka nyponsoppa, och kan säga att det är guld värt! Nu ska jag försöka släpa mig in i duschen och eventuellt klä på mig. Det blev ett par nya jeans redan igår - för att jag ska slippa fundera på saken framöver. Jag måste även packa lite saker - men absolut bara det nödvändigaste. Det fanns inga smårum kvar på hotellet tyvärr så en annan fick ett Deluxe Rum. Tydligen det största och pampigaste rummet dom har stod det på hemsidan. Jaja, jag får återkomma med bilder ikväll helt enkelt. Vad gör man inte för utbildning. Bilden nedan är snodd på fejjan.


Hurry up, calm down, you might miss something.

Idag vaknade jag kl 12.30 och märkte att jag tagit en feeeeet sovmorgon. Välbehövligt kan jag tala om, har sovit fruktansvärt lite dem senaste veckorna känns det som. Alert och pigg finslipade jag det sista på min andra examinationsuppgift med en liten skvätt kaffe. Imorgon bär det av till universitets-staden igen. På fredag har jag en heldag med föreläsningar och seminarier. Det ska bli mysig med en hotel vistelse och en lugn serie kväll. Deg ända som fattas nu är:
- köpa färg till skrivaren (så jag får med mig uppgiften)
- boka tåg biljetter (så jag kommer både iväg och hem)
- boka hotel (så jag slipper sova utomhus i minus grader)
- packa smart (så att axeln slipper gå ut led av tyngden, och jag orkar bära med mig allt)

Det ser ju ut som att jag inte förberett något, men sanningen är att ifall universitet avbokar sina aktiviteter pga omständigheter är det härligt om man slipper bli av med sina pengar.

Bilden är ifrån när brorsdottern var på besök och lekte med lera.


Jag kommer alltid att älska dig - don't you worry about that.

Snart ska jag bege mig ner till min pappa för en kaffe, sedan lämnar vi bilen hos mecken med nya vinterdäck - för att sedan bemästra färdigheten spinning. Jag nästintill avskyr spinning. Men, det är förhoppningsvis bara 45 min.


RSS 2.0