Focus, work & strive.

Jag blir så paff! Här sitter jag och förskjuter städningen med att internet-fönster-shoppa.

Snart ska nog det med bli av. Men eftersom bejb ska till gymmet efter jobbet har jag ju ca. 2 timmar på mig att surprisa han. You heard me - det var ett tag sen jag faktiskt själv gjorde grov jobbet kan man säga för senast resulterade i en soff-liggande-grin-olle. Men vafan, det är ju snart helg.

En bild från dagens powerwalk.


Woop woop.

Vilken härlig super dag. Tog en långpromenad på 2 timmar på sjön och hälsade även på pappa och bror. Avrundade kvällen med 45minuter simning nere på gymmet med bejb och bebis. Nu är jag slut och ligger utflyten bredvid min snygga karl som även haffat sig en hår klippning. Han ser ut som en Ken-Barbie. Sååå jävla snygg!!


It was supposed to be a spring day, but to me it's too low of a temperature and too little sunshine.

Vi fortsätter pyssla, fixa och förbereda. Vi röjer just nu undan i studion för att lämna rum åt sakerna vi faktiskt ska ha där. Tänka sig vad mycket skräp man lyckas samla på sig.

Vi ska klippa sönder lakan som vi tänkte ha till baby-sängen bland annat. Vi har redan köpt två, men vi använder inte ens hälften utav våra lakan och det rekommenderas att man klipper ihop gamla lakan till så kallade "nya" lakan.

Jag har mått lite illa i veckan, och kräktes i Torsdags. Jag tror att det har att göra med hur magen växer och trycker. Att kroppen blir trött av det..


My way, everyday.

Så. Vart var vi. Igårkväll släpade jag mig till IKEA med bejb där vi införskaffade en rullgardin till bebisens rum, gardin stänger och fästen samt massa små handdukar. Gardiner har vi redan menade jag. Även sängen är fylld med prylar för att vänja katten vid det. Hittills har hon inte försökt ta sig in i den alls. Det blev larvigt gulligt. Bilstolen och adaptern till vagnen har även anlänt.


One day, when it stops to snow I'll wonder how you're doing but never actually know.

Hej och hå, pust och stånk. Helgen spenderades så här för att göra en kort sammanfattning:
Fredag: vi åkte ut i obyggden på hala snövägar efter en fika med Lolle på dagen. Vi var återigen hos bejbs bror med familj.
Lördag: 3 års kalas för min älskade brorsdotter, som spelade så överraskad över färg-glada strumpor och hårspännen. Därefter middag hos Maria hemma hos henne. Suuuper-god kyckling gryta med cocos mjölk, grönsaker & ris.
Söndag: en seg opruduktiv dag för min del efter helgens bravader. Bejbs bästis var på besök och dom diskuterade musik medan jag svarade på blocket annonser. Vi hämtade i och för sig spjälsängen hos bejbs storasyster. Slänger upp en bild på den som jag byggt heeeelt själv, och även skurat rent.


The day after valentines day.

Igår blev det en surprise ifrån kärleken min, där han hade fixat en vegetarisk tre rätters meny till mig, samt ett upptappat bad med ljus och badoljerosor(?). En mysig dag, och han lyckades surprisa mig ordentligt med sin meny även om jag visste att han hade planerat något.

Jag känner mig mer gravid än någonsin, då bejbin visar sig vara en vilding som röjer och sparkar hela kvällarna. Samt den gigantiska magen som sticker ut, den får vi inte glömma, även om jag några månader från nu kommer undra hur fan jag tänkte, och att jag i vecka 23 såg ut att vara mini. Bidrar med en bild på miraklet och märker att mina ben också 'växt' lite.. Inte på längden om ni undrar.


Oh hello, loving the weather we are having.

Igår var jag sugen på allt onyttigt man kan tänka sig, allt ifrån daimglass till lantchips med gräddfilssmak. Så jag åt det. Inte jätte oväntat kanske. Idag är det fet-tisdag. Får se om jag är sugen på semlor. Jag är däremot väldigt sugen på shopping i Täby Centrum. Men inväntar snällt min andra hälft så vi kan åka tillsammans. Jag har skrivit en lång lista över alla småprylar som kan tänkas behövas när bebisen är här. Däremot tror jag inte att det är sådant som står på shopping-menyn idag.. Hehe.


Längtan tar över nuförtiden.

Igårkväll såg bejb sparkar från bäbisen för första gången. Han hade "gått om dom" hela dagen. Jag visade även mamma vilken bilstol vi hade beställt. En mysig lugn dag.


Waking up, from a blurry vision.

Haha! Jag märker nu att mitt instagram konto är spräng-fyllt med ego bilder! Men en simpel förklaring kan vara att jag vill dokumentera hur jag såg ut när jag var gravid, men helst inte tar och uppdaterar människor med hur stor kaggen blivit via instagram utan känner att det är bäst med att få en egen verklig uppfattning, 'in real life' så att säga.


Preparing for a huge task.

Tjejen som är ute i goooood tid var det! Igår beställde jag hem bilbarnstolen. Den blev lika svart som vagnen - då knall rosa är coolt - så är svart unisex och lätt att matcha prylar till. Klickade även hem en adapter till barnvagnen, ett myggnät till bugaboon, en Delta Baby Sleep och Stora Boken om barn. Det känns som vi införskaffat oss grunderna. Nu fattas bara sängen och allt som hör den till, amningsprylar, babykläder, och bjöjbytar prylar. Det var en del det med. Jag står nu i valet och kvalet om vi ska ha babybjörns bärsele, och sittgunga. Men det tar vi när babyn är här tror jag. Det gillar kanske inte sådant.


Slowly moving forward.

Igår började jag äta järntillskott. Jag vet inte om det är det men idag är jag heeeelt slut i kroppen. Det har blivit lite kaffe nu på förmiddagen och väldigt mycket förlossning och graviditets snack. Det växlar emellan förundran och tankar som "men det där är ju inte än på ett tag!"

Just nu ser jag det som att jag eventuellt kommer ta det hela med en klackspark. Men det kommer nog att ändras fram och tillbaka dom kommande månaderna.


Är det regn, eller är det snö?

Igår blev ännu en sen filmkväll hos bejbs bror med familj. Jag tog sovmorgon - och vaknade av att min darling var hemma på lunchen. Han tog med mig ut till soffan och gav mig kaffe. Sedan påbörjade han vad som troligen var världens godaste omelett. Jag är inte direkt någon frukostmänniska men man blir ju så illa tvungen när ett litet liv behöver näring. Vi har i Lördags kirrat vad som nog är den finaste vagnen jag skådat, och tagit med den hem. Den står i babyns målade rum. Det känns skönt att ha vagn köpet ur världen för nu, i och med att jag konstigt nog hade fet beslutsångest angående vilken vi skulle välja. Det blev en Bugaboo Cameleon 3, All Black Edition. Efter mycket klämmande och kännande på alla de andra vagnarna så har vi nu som sagt vårt nyaste tillskott på hemmaplan. Idag slappar jag och bejbin i soffan - efter en liten shopping runda i centrum. Har hittills även läst lite förberedande böcker.


Networking, loving, and visualizing.

Veckan har varit full utav mardrömmar. På nätterna, alltså när jag sover. Bejb brukar skratta åt mig när jag berättar dom för scenariot är som sagt inte det värsta utan själva känslan är den obehagliga. Det kan tydligen vara så när man väntar en bebis, och jag får väl glädja mig åt att jag inte har drömt saker jag kan minnas hittills.

Ikväll ska jag på bio med min älskade vän, och eventuellt ska vi äta något innan. Godkänt! Vi har laddat hela veckan - och har även haft bejb glädjas för våran skull "på fredag ska ni på biiiiioooooo!" Ja, ungefär så. Men mer ofta. Nästan hela tiden faktiskt. Vi har firat hela veckan att jag hittills 'bara' har gått upp 5 mjölkpaket (med milkshake kanske bör tilläggas). Det är tydligen nu det börjar dra väg på riktigt. Inte så konstigt - tänker jag. En bild på liten när jag ligger ner, då blir den nästintill obefintlig känns det som även om man ser kulan.


RSS 2.0