I can't stop reading into my situation.

Jag gjorde en quick-fix för att överaska babe. Ett bad med olja, slängde in en 40-tvätt i maskinen, lade på ett lager smink och satte på mig... Tights och en tunn tröja. Wohoo. Inget jag skulle gå ut med kanske, men behagligt att ha på sig här hemma. Magen i vecka 37 (36+5)


Countdown

Idag är det som mest 36 dagar kvar innan bebis kommer ut. BF är om 22 dagar, men den kan i princip komma när som helst. Jag har ställt in mig på den första siffran. Hellre en surprise verkar det som, än att gå och 'oja' sig och stöna över tyngden och värmen som kommer med årets sommar.

Jag och din pappa längtar efter dig bebis. Så mycket!!


We are so humble that you chose us. We will always be your parents.

Vi har haft en riktig toppen vecka. Det har varit soligt, varmt, regnigt, kallt osv.

Mitt favorit väder är regn och gråa moln. Så igår på morsdag gick jag och min kärlek ut och gick 3,5 km i spöregn. Jag var blöt inpå huden både på fötterna och resten utav kroppen. Vi skrattade och kysstes i omgångar och kärleks förklarade oss till varandra gång på gång. Vi kom hem och hängde upp våra kläder på tork och tittade på Sweet November. Fy så jag grät när den tog slut, men bejb han höll om mig och tröstade, men fällde tårar han också.

I Lördags var Lisen här på besök. Hon kom hit kl 13 på dagen, men vi skjutsade henne inte hem förrän kl 22. Vi skrattade som vi alltid gör när vi ses och det fick min älskade att älska henne från första stund. Det är härligt.

Ikväll så blir det broccoli gratäng till middag. Men bejb har tyvärr fått jobba över, så jag väntar in honom först.

Här hemma är allt kliniskt rent, det finns ingen tvätt, ingen disk, inget att vika... Så jag läser förlossningsberättelser på bloggar.

Bild på en bebis spark, en 9 månaders mage på morsdag, ett kärlekspar första sommar ihop, en bild från samma tillfälle på pappan, och en bild från McDonalds efter en sjukhusvisit pga magont för min del (det var ingen fara), också första sommaren vi var ihop. Fy satan vad kära vi var & fortfarande är. <3


I long for you my darling baby.

Nu har jag fått i ordning en matplan som är varierande och heltäckande - jag började dagen med samma gröt tallrik som igår. Hade en diskussion med sambon om att äta samma grej flera dagar i sträck och han sade fet nej - han kunde dock tänka sig göra det om det handlade om chili con carne. Good to know! :)

Igår när han kom hem efter att ha åkt gokart med jobbet och ätit på restaurant, så klappade han och gosade med magen. Han sade att han hellre hade velat vara hemma med mig och magen.

Idag fixar jag med lite tvätt, det är en lyx att bara vara 2 i hushållet med en maskin som tar 8kg kan jag säga - man behöver inte tvätta så ofta då.

Men snart är vi tre - och en med då betydligt smutsigare vanor så tvätta lär vi göra stup i kvarten har jag en bild av.


To cater to yourself shouldn't be so offensive to others.

Idag vaknade jag efter en liten sov morgon. Jag fick sova ända till kl 10. Jag klev upp, gjorde havregrysgröt - och där efter slängde jag även på lite banan skivor och någon dl mjölk. Jag satte på kanal 4 och hade Malou efter tio på i bakgrunden. Vädret är idag realtivt varmt men gråmulet. Jag tog på mig kläder - slängde upp mitt hår i en toffs och gick ut och gick en promenad. Jag gick 3 km, på 35 minuter - så inte så pjåkigt med tanke på att jag är 8 månader gravid. Dock fick jag skavsår på hälarna. Men det är inte hela världen.
 
Jag har läst mycket om kost för ammande kvinnor - just det här med vikt uppgången som skett och att den ska helst ska tillbaka till där den var. Hittills har jag gått upp 13kg med mina egna mått, och 10 kg enligt barnmorskan. Helt ärligt så kan jag säga att det känns i huvudet i denna utseende fixerade värld - även om jag får höra att allt bara ligger på magen så är det svårt att tränga undan vågen. I början utav graviditeten på inskrivningen så gav hon mig klartecken på att 14-16 kg var helt okej för mig att gå upp. Med hennes siffror.
 
Nu är det så att jag gärna skulle vilja hålla någon sort koll på kommande veckorna för vad jag har förstått så kan vikten på 6 veckor skena iväg med vatten ansamligar and you name it, och det det jag kommit fram till är att låta kalorierna räknas - dvs att man tar en banan istället för en chokladbit osv. Alltså ta nyttiga alternativ men inte undvika att äta - för kroppen säger till när den behöver käk. Så är det.
 
Jag ser folk som har börjat träna runt omkring mig - och en vän till mig sade nu förstår jag vad du menade med att springa. Man får en kick. Den kicken saknar jag, men flåset får jag upp likförbannat på en promenad också. Alltid något. 
 
Det häftiga med allt vad dessa kroppsliga sacrifices är - är att trots att jag har svårt att sova, för att vårat barn röjer om kvällen så fort jag lägger mig ner, så skulle jag göra om allt detta. In a heartbeat. 
 
Nu tänkte jag hoppa in i en dusch - eventuellt ta ett bad efter att jag har tvättat håret. Allt för att få tiden att gå.

I love everything about you my darling baby.

Igår fick jag nya stödstrumpor som är neon rosa och gråa - just my luck. New Edition som dom inte ens hade plockat fram.

Vi dammade till Täby C eftersom bejb prompt skulle kirra skor som jag slapp knyta. Det blev ett par rosa espadrillos i stl 41?!? Vad har hänt? Det är alltså 3 stl större än vanligt och det är hur många veckor kvar av vatten-samling? Suck. Det blev två t-shirts till mig också så jag slipper smälta i sommarvärmen.

Vi köpte nya glas - och vinglas. Jag har redan pajjat ett. Så vi kommer köpa flera...

Lite bilder på mig och magen där vi sitter nu.


Preparations that never end, only the mind can limit us.

Vad ska jag säga? Min iPhone har heeeelt flippat ut. I stundens hetta sitter jag och väntar på att bilderna ska överföras så jag kan restarta och göra uppdateringen som den tjatat på mig om i ca. 10 månader. Ljud knappen höjer och sänker sig själv, och nu har den rensat min kontaktlista. Med en sådan här telefon känner man sig inte så trygg längre - dessutom att man läst om att dom exploderar från ingenstans? 
 
Hur som - idag så ska jag & bejb göra våran egen sänghimmel till spjälsängen. Dels för att dom flesta vi hittar inte är av detta 'rätta virket' dels för att jag inte hittat någon speciellt fin, dels för att det är nästintill skrämmande priser på dom där.
 
Jag har även blivit lovad fotfilning (?), är det ens ett ord kan man kanske fråga sig.. Med fotbad och fotmassage.
 
Vi ska även försöka komma ihåg att göra gips-magen som är lite overdue kan tyckas, men ju större desto bättre!
Annars då? Pratade lite i telefon med Julkapp, facebookade med Lisen om att ses nästa helg, och tittade på filmen Modig. Rätt söt film faktiskt.
 
Juste - jag smälter - värmeböljor både ute och i min kropp. Idag såg jag en redig knöl mellan revbenen på framsidan. Så nu jeeeklar bebis längtar vi efter dig. <3

My feet ache from walking, but I'd easily walk 1 million miles for you.

Så långsam, såååååå långsam. Så känner jag mig. Vecka 35, 34+2 och jag kan nog ärligt säga att mina fötter har börjat samla på sig vatten. Dom har börjat svälla lite så att knölarna på foten har försvunnit. Krängde på mig ett par nya Converse i stl 38, och det gick men jag ska nog slita ut skorna i onödan, för trångt blev det.

Vi var i Täby C idag och köpte tyg, sedan har vi spenderat hela eftermiddagen med att sy gardinkappor, och otippat nog är det jag som har sytt (?!). Det blev hur fint som helst, men tyvärr pajjade nålen i symaskinen precis innan jag skulle göra den till bäbisens rum, så det får bli en annan dag.

I Torsdags var bejb ledig så vi var och handlade en lite snutte, och satt i solen ute i Vaxholm. Vi kan ha hittat vår favorit barn butik.

Igår var Julklapp här med presenter till lilla bejbin, och även världens bästa gåva, en gravid-photo-shoot. Hon stannade på middag, men sedan blev det en tidig kväll för mig och fästmannen.

Lägger till lite utav våra uppgraderingar här hemma - vi går och plockar och förbereder inför att vårt hjärta ska komma ut, och då blir det en hel del shopping..


Soon you'll be here baby.

Idag är vi i vecka 33+0 alltså vecka 34. Det är väldigt spännande och tiden går rasande fort vissa dagar, men andra minuter är det som att den står still. Nu finns det inte så mycket mer att fixa till barnrummet, så vi börjar med andra projekt. I helgen ska vi byta till sommardäck, tvätta fönster i lägenheten och göra i ordning på balkongen. Jag har fått hem två tjocktröjor från Nelly.se och väntar på två stycken mobilskal och ett par gummistövlar.


RSS 2.0