If all the choices you made, wouldn't have carved your way, what direction would you go?

Lägger ut en spexig instagram-bild för nöjets skull. Utav samma anledning uppstod den, i Fredagskväll när jag var ensam på hotellet och det ända som väntade var en flaska juice, solsidan och sömn. Det har varit en hektisk helg, men jag har fått ut så mycket av att våga ta klivet. Jag har lärt känna mig, och mina egenskaper. Jag har fått se allt med ett annat perspektiv helt enkelt. Jag är glad att vara hemma igen, men kan inte vänta med att få åka tillbaka för att ta del utav ett nytt seminarium.


Laughter and song, all day long.

Nu sitter jag på tåget på väg till Universtitetet. En trevlig kväll med ett var sitt glas vin blev det igår med Milli, hon här även bokat mig och bejb för Söndagsmiddag i helgen. Helt okej, och det kan behövas efter denna helg. Då jag ser fram emot den är jag smått nervös inför min första föreläsning imorgon.


When I shut my eyes, the fire burns brighter. I know where I'm from, I know where I'm going.

Äntligen blev examniationsuppgiften klar. Phew! Har fått skriv och läskramp. Så går det när man skuttar upp från sängen, skiter i frukosten, säger till sig själv att här behöver ingen kaffe ( speciellt utan mjölk). Nu kom insikten om att jag visst behöver kaffe - såpass mycket att det får gå även utan mjölk. Träningsvärken sitter i, ifrån igårs pass i friviktsgymmet. Funderar starkt på att dra en seger-löprunda på 6km men antagligen blir det lite senare. Om alls...


When you are ready, your time will come.

Tiden går så nedrans fort, speciellt när man inte funderar över det. Det är så jag upplever det i alla fall. Kort och gott har jag gjort det bästa valet jag någonsin har gjort, då jag numera pluggar Pedagogik I på Linnéunversitetet. Detta gör att jag delvis kommer att plugga i Stockholm, och delvis i Växjö. För det mesta kommer jag att vara lokaliserad i Stockholm. Vilket är skönt, nu när man har både bilen, lägenheten och killen här uppe. Note: hur jag inte placerade faktorerna i ordning av värde...
Anledningen till att jag inte har skrivit så mycket på sistone är för att jag inbland har en tendens att förtränga mitt lösenord och ibland så sitter det helt plötsligt i fingrarna igen - bara sådär.
 
Vårat Sovrum
Jag vid Vallentunasjön
En helt vanlig Fredag med rött läppstift.
En helt vanlig katt med omvänd dygnsrytm.
Min hemmagjorda drömfångare.
O'boj med färglada marshmellows från en pojkvän till en flickvän.
En stekare som märkte att trots kylan denna höstdag - blir man kokt av solen på balkongen.
Kärleksbeviset
Whitechocolate Devil's Cake
Skorna jag fick utav min vän Milli
Kunskapensträd i form utav min fina orkidée.
En höstpromenad med vinterjackan, efter häng på Stockholms Universitets Bibliotek en hel eftermiddag.
 
Närbild på min blomma. Återigen - vad fort tiden går. För bara några veckor sedan var de bara knoppar.
 

RSS 2.0