We gain new skills everyday.

I förrgår var Julklapp här på kvällskvisten och vi satt ute på balkongen och undrade när bebis skulle behaga att titta ut. Bilden på mig är från den dagen. Bebis har fortfarande inte behagat att titta ut.

Igår var vi ute och åt på VåningEtt med mamma och pappa. Det blev en kyckling club sandwich för min del. Där efter så gick vi hem till dom och drack en kopp kaffe och åt mini glassar.

Idag har vi läst manualen för bilstolen så nu vet vi hur det fungerar. Det vart ett litet frustrationsmoment men det löste sig. Vi satte även upp en foto ram
i bejbins rum. Resten av dagen blir det nog bara en lugn dag, med film, eventuellt en promenad eller ett bad.

Medans jag skriver detta dammsuger sambon för jag borstade katten Bob och det blev väldigt mycket hår...


It's not so bad. The waiting around.

Idag var vi på besök hos barnmorskan och allt såg bra ut som vanligt. Vi var förbi och fyllde på skafferiet gravid vitamin tabletter på apoteket, för att sedan äta lunch ihop. Nu fick bejb nyss åka tillbaka till jobbet. Men han säger att han är hemma om fyra timmar igen.

Igår var det fruktansvärt varmt så jag tog två duschar i 20 grader för att kyla mig, men idag är det bara 15 grader ute och moln och det tackar vi för kan jag lova, har till och med kläder på mig utan att svettas för mycket.

Bebisen ska tydligen ligga "jääätte långt ner" enligt barnmorskan och alltid när hon klämmer för att känna så ilar det till något enormt. Sen brukar det hålla i sig till på kvällen. Men som sagt - man kan aldrig veta när bejbin vill ut. Det kan vara allt ifrån vilken sekund som helst tills flera dagar efter igångsättning.

På måndag bokar man tid för igångsättning för Fredag. Vi får se hur det behagar att bli helt enkelt.


Today was supposed to be the so called day, but we still have time.

Den stora dagen vi väntat på sedan 4 Oktober, dagen då det visade sig att jag var gravid, är här. Dock är det ännu ingen bebis utanför min kropp. Jag har idag kokats i lägenheten - tack och lov att bejb kom hem lite tidigare och tog med mig och storhandlade på Lidl. Där är det i alla fall svalt. Mitt humör har varit piss, jag har varit jätte grinig men det är inget som rubbar min super-hero till sambo. Han fortsätter hjälpa mig och fäller inga onödiga kommentarer. När jag sedan ber om ursäkt lika fort som jag brusar upp, och förklarar att det är varmt och jobbigt så ler han som bara han kan och säger "jag förstår det älskling, det är ingen fara" och lägger handen i min svank och pussar mig i pannan.
 
Ja. Super-hero är nog bara förnamnet. Jag älskar honom, och han hjälper mig vara stark när jag är svag. Nu dammsuger han tex. innan min vän Julklapp kommer hit på besök. Tidigare försökte han leta pluppen till mitt Swarowski örhänge som jag tappade tidigare idag. Vi hittade det tillslut - konstigt nog i tröjan på Lidl. Trots att jag bytt om sedan jag tappat den. Oh well.
 
Igår lyckades vi beta av en halv mil på kvällspromenaden. Inte för att vi gick så fort men jag fick inte ett dugg ont utav det. Inga sådana där såkallade värkar heller. Man ska inte tro på alla forum man läser på internet. Bejbin kommer när den är klar.

A hot summer day with my love.

Idag har jag surfat runt på min laptop ifrån sängen. Heeela dagen. Det var en uttråkad sambo som bejb kom hem till kan jag lova.

Men han gick och trallade på en låt och fnissade tillbaka mitt humör till det bästa. Vi fnittrade vidare och gjorde smoothies på cantaloupe melon, kiwi, ananas, hallon, blåbär, banan och vanilj. Dom blev supergoda! Jag har även tagit reda på hur man gör kollage i instagram så det lär bli en grej jag sysselsätter mig med framöver för att fördriva tid.

Vi fick lite akupunktur nålar en vända utav mamma, och vi handlade lite nödvändigheter i centrum.

Allt som allt en bra dag!


It's incredible.

I fredags var vi stan och lämnade Millies sista saker som hon glömt hos oss, och tittade in i hennes nya lägenhet. Vi for hemåt runt kl nio, och lagade en väldigt sen middag.

Lördag blev det en pizza från Valentina ute på kolonilotten med mamma & pappa till lunch, och resterande kväll hemma hos dem där de även bjöd på middag. Vi for förbi McDonald's och hämtade en varsin milkshake och drack dom hemma på parkeringen.

I natt vaknade jag mitt i natten och kunde inte somna om så bejb vaknade med mig. Vi låg och pratade i en timme och sen tittade vi på svt1 tills jag somnade och därefter även han.

Idag har vi bara myst hemma och i sängen. Vi har druckigt egen gjorda fruktsmoothies och sovit middag. Nu ska vi sova för vi är helt slut.

Jag älskar min darling man han är verkligen bäst! <3


So bored. Still waiting.

Herre jösses vad jag är trött i kroppen. Inte så att jag har ont, men jag vill mest bara äta och sova känns det som. Men nu är det max 3 veckor tills bäbisen är här. Det är i alla fall en liten lättnad. Igår firade vi att vi varit förlovade i ett år. Vi åt halstrad laxfilé med honungsglaserad färskpotatis och rosé peppar béanaise. Super gott!

Vi hann med rätt mycket inklusive en storstädning där jag även skrubbade köksluckor.

Vi gjorde klart min lilla klädställning (bejb har byggt och målat den) som ännu inte har fått sin plats ännu, men någonstans i sovrummet tror jag, vi rensade ut vinterkläder och hängde dom i förrådet. Vi åt lite glass i sängen, och kysstes innan tolvslaget.

Idag har jag spenderat framför laptoppen och emellanåt tvättat och vikt in kläder i skåpen. Ikväll är det sortering utav småprylar som gäller.

Idag är det 7 dagar kvar till beräknad förlossning. Sista dagen i vecka 39 (38+6).


I dictate what I want and when I want it. Just not today.

Igår och idag har det varit två fruktansvärt TRÅKIGA dagar. Bejb har gjort allt för att peppa mig: han har gosat, masserat, sjungit, lagat mat, handlat godis, chips, glass, tittat på regn, blixtar & åskar, ja till oh med regnbågar.
 
Nu har han fixat té med honung till mig, och hjälper mig att stava detta blogginlägg. Det har börjat kännas som ilningar och lite krampaktiga känslor i magen, men bebis lever rövare så någon förlossning är det nog inte. Idag är det vecka 39 (38+3) och jag har börjat kolla på The Good Wife. En serie som är helt okej.
 
I lördags brände jag min hud på vänster axel på kolonilotten. Jag har fått i uppgift att vänta tills mamma är tillbaka från Umeå med att föda barn, och jag tror det är på Fredag.. 
 

Everything is a routine, when the routine is everything.

Det är svårt att veta vad man vill minnas i framtiden, eller vad vårt barn vill läsa om sig själv när den är stor nog. Idag är det vecka 38 (37+3). Jag klämde just på foten som stack ut lite till höger om naveln. Undra vem du är. Undra när du kommer ut. Om du kommer vara lika lugn som du varit i magen eller om du är ett yrväder som inte har något behov av sömn.

Vi längtar otåligt efter dig, jag och din pappa. Han ringer och kollar hur vi mår och vill gärna vara hemma med oss. Eller "dig och magen" som han så gulligt säger det.

Han går i lugn takt när jag behöver det, han går fort när jag vill det, igår tog han med mig ut till bilen för att låta mig sitta i AC:n för att jag var så varm.

Vi tittar mest på tv-serier numera, och träffar din mormor & morfar en gång i veckan. Vi lagar mat, städar, tvättar, går på promenad, badar badkar, smörjer in magen, masserar mina fötter... Lite så. Här är en bild från alldeles nyss.

Och en från i Lördags.


RSS 2.0