To take vows.

Igår kväll spenderades hos bejbs bästa barndomsvän och hans trevliga flickvän. Det var första gången dom fick träffa bebin. Allt gick bra och han var hur nöjd som helst - sedan somnade han för natten i pappans famn. Vid tolvslaget åkte vi hemmåt och liten sov som en liten groda i bilstolen, för att sedan äta sitt sista mål sovandes i sängen. Mys!

Nu är jag vaken super tidigt för vi ska på bröllop kl 1. Vigseln är klockan två. Dock gäller det för våran del att ha marginaler, och jag vill göra i ordning mig såpass i tid så jag kan göra det i fred medan bebin sover och ta den tid jag vill på mig. Det är bejbs lillasyster som ska gifta sig - han träffade henne förra helgen för att hon ska kunna fokusera på sitt bröllop men för resten utav syskonen är det första gången dom ses idag. Spännande!


Fantastic.

Igår var vi på MVC för en återkoll. Allt såg bra ut, precis som graviditeten, förlossningen, barnet osv. Ordet perfekt har cirkulerat i det rummet ett antal gånger, och då det kan låta konstigt så känns det ändå bra. Igår gick jag ut med bebis klockan 7 på morgonen och gick en mil. Det tog oss exakt två timmar. Vi skickade även iväg hans namnpapper till skatteverket.

Idag har jag haft honom i sin babybjörn som han fick utav sin äldsta farbror, vi städade köket, tvättade, plockade småsaker runt om i lägenheten.

Jag har hunnit med att gå igenom hela Jossans tränings upplägg för mig medans han sov, och jag sitter i valet och kvalet om vi ska ta en promenad. Vädret är superfint! Jag ska mata lillen tänker jag och därefter bestämmer vi.en dag har väldigt många timmar när man kliver upp så tidigt, och det är bra med frisk luft!


Pure love.

Idag är det första dagen tillbaka på jobbet för pappan. Första dagen för mig och babyn att spendera helt själva. Idag är han hela 6 veckor gammal. Ska jag vara helt ärlig har jag aldrig i hela mitt liv varit så här lycklig. Vi började dagen med frukost på sängen från pappan, sedan har vi steg för steg tagit oss fram. Vi sov middag tidigt - och klockan kvart över nio begav vi oss ut och promenerade en mil. Det var klarblå himmel med lite moln och babyn ville äta tre gånger för att sova och vara vaken om vartannat. När vi kom hem blev det blöjbyte, slänga in en tvätt öva mag och rygg läge på golvet och jag fick i mig lunch. Nu sover han igen.


RSS 2.0