Heartburn. Not very creative.

Idag har jag solat på balkongen så pass att jag har fått ränder på både fram och baksida. Tog emot vad jag tror var några sparkar mot revbenen. Har börjat fundera på hur värkar känns. Har även lyckats ta lite ego bilder idag. Vecka 33 imorgon.


Expectations and nausea.

Igår var våran första föräldrakurs. Det kändes som om vi hade läst det vi skulle för vi hängde med lätt i latensfasen, den aktiva fasen, och sedan krystningsskedet. Plopp så var det över. Det tog ungefär 2 timmar och 15 minuter. Att få det förklarat det vill säga. Tänk att från början till slut kan det tar allt mellan 2 timmar och 48 timmar...
Bejbin tyckte det var spännande att vara där så den gjorde sig känd, så pass att till och med pappan säger "känner du det där eller?!"
Svar ja. Det är så jag har det nuförtiden. Igår natt kräktes jag till och med utav det. Härligt! Men jag ska inte klaga - vi har det bra och vi längtar vidare efter våran bebis.


Relaxing and falling in love.

Vi försöker få till egentid med varandra så mycket som det bara går innan bebis kommer. Den sparkar mindre nu men man känner mer tydligt när den väl gör sig sedd. Vi är så nyfikna på dig lilla hjärtat.
Idag så ska jag på middag hos en vän i Solna. Hon fyller år och jag ska få träffa hennes andra vänner för första gången.


We have got to stop and breathe once in a while.

Vi har fixat och donat så in i norden här hemma. Även tvättat andra omgången med bebis-kläder. Bejb satt och höll i små bodys och blev nästan speechless. Ut kom "så litet, gud vad gulligt."
Jag har målat klart bokhyllan till barnrummet, vi har satt upp tavellister (?) på väggen, jag har målat en tavla till vardagsrummet, vi har satt upp speglar i hallen och skruvat ihop skötbordet.
I lördags var vi på bejbs brorsdotters födelsedagskalas. Därefter blev det hemmagjord pizza åt mina föräldrar och bror hemma hos oss. Dom inspekterade barnrummet och konstaterade att när jag föddes hade dom inte ens 1/3 av det vi har handlat - men tyckte inte vi hade handlat för mycket.
Älsklingen sade igår att han tycker vi borde handla mer kläder till liten, trots att byrån är full. Vi får se vad som behövs, vi vet ju varken storlek eller kön än så länge. Hittills ska bebisen vara 1.8 kg tung. Men vi är ju inte färdig bakade.

https://cdn3.cdnme.se/3324600/6-3/pic_516beae2e087c36915d91c97.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/3324600/6-3/pic_516beae5e087c369429344d7.jpg" class="image">


The new one keeps me awake at night.

Här hemma har vi vänt på dygnet, och bejb har varit sjuk nästan hela veckan stackaren. Tiden rusar iväg, jag kan känna våran bebis slå volter fortfarande men jag kräks inte av det längre


Laughed so hard I could not breathe.

Igår fick jag en heldag med min vän Millie som både färgade mitt hår, klippte det och lockade det. Hon bjöd på lunch och middag och kvällen avrundades vid tolvslaget efter mycket skratt och en del vin - men inte för min del (vinet alltså).

Nu är vi inne i tredje trimestern och på Freda är jag 7 1/2 månad gravid. Bejbin gör sig mer och mer hörd med sin närvaro när den buffas och sparkas idag så solade vi magen men med tröja över och vilket liv det blev där inne. Den ser ju ljus nuförtiden.


RSS 2.0