Work, work, work. You came here to fight!

Soffan har kommit!!! Just ny står sambo och lillebror och ser ut som frågetecken. Hörde prexis en fras "det här vart ju inte bra." Pappa ville att jag skulle ta massa bilder med dom smarta grabbarna som står och kliar sig i huvudet. Jag håller på för fullt kan jag lova... ;D Jag har tränat idag också, och ska förmodligen göra det imorgon också. Det är bra när det bara är jag som kan bestämma om jag ska träna eller inte. Då blir det av på ett annat sätt känns det som. Det är kanske för att det får att planera lättare. Ikväll blir det middag hos mamma & pappa. Valborg i all ära.


Sättet du kräver av mig gör dig väldigt sexig, och väldigt bestämd.

Igår var jag på vattengympa, idag var jag på pilates, imorgon ska jag dansa. Det blir hektiskt men roligt. Idag passar vi WeeWee. Gosar gärnet med sambon, ligger och kärleksförklarar oss, tittar på lyxvillor - och 'skoj' rappar. Det här är livet! Straxt blir det frys pizza á la Bejb.


We don't have much time let's make something of it.

Ännu en dag med mitt favorit väder. Det är så himla mysigt när det regnar. Soffan har fortfarande inte kommit. Tyvärr. Så idag är den hela 7 dagar sen. Jag har däremot en idé gällande väggen i vardagsrummet. Det kommer bli jätte coolt när det är klart! Igår låg jag och älskling med skratt appen i sängen och läste ur dåliga skämt - som följdes utav låtsas garv, som tillslut blev riktiga eftersom vi har så dålig humor. Härligt!


Your breath fogs up the window on my car - it's how I know you are real.

Se där, se där. Min älskling är numera hemma. Jag var så glad att se honom på Arlanda så jag trodde jag skulle smälla av. Vi lyssnade på musik i bilen samtidigt som han berättade om sitt lilla weekend äventyr. Han sade "nästa gång måste du följa med, min plats är vid din sida". Inte på ett: jag ska kontrollera dig sätt, utan att han bara älskade mig och saknade mig så mycket. Aaah, young love. Skulle man säkert kunna säga, men det är garanterat true love.

Så här såg jag ut när jag hämtade Bejb på Arlanda.

En extra kladdig kladd-kaka men buttercup frosting på.

Jag bakade den igår, för vi var bjuda på kalas.

Sist men inte minst min nyaste hall decoration.

Så söt så jag går förbi den och ooar, och aaaAAhr per automatik,

och lite för att visa sambon att den var nödvändig.

 

Som ett side note: sambons älskade brorson, som även jag sett växa upp, funderade länge och väl innan han vid middagsbordet sitter på min högra sida (bejb på min vänstra), tittar upp och säger försiktigt frågandes - "Han é din bäästa tompis.?." Så otippat - detta från en unge som lever rövare och är så full av ljud, fart, och idéer. Han har alltså observerat min och min älskade mans realtion, sedan kommit fram till att 'ni måste ju vara BÄSTA KOMPISAR'. Så jävla sött.

 


I'll hold my breath until I kiss you again.

Här sitter jag på min balkong. Har ont i magen fortfarande - och mitt hjärta väger mer än bly utav saknad. Men imorgon kommer min bejbi hem igen. Det är inte lätt att vara ifrån sin andra hälft. För att inte tala om sin bättre hälft. Men sådant är livet ibland. Man ska ha tråkigt för att ha kul. I suppose att man måste sakna varandra ibland och att det på något vis ska vara nyttigt det med. Ha en bra kväll.


Your laughter cuts through my memories and make it hard for me not to smile.

Jaha-ja! Ännu en dag när man vaknar utav magknip. Inte det roligaste på min att göra lista: samt det gör "att göra listan" väldigt kort i och med att det hindrar mig från att utföra saker.
Bejb funderar på att stanna hemma med mig under helgen i och med att jag har så ont - men det finns inte på kartan. Han ska till London. Det är nog grejer här i världen att missa pga utav omständigheter och att sambon har ont i magen är inte en utav anledningarna till att göra det enligt mig. Men det är klart - jag kommer sakna honom och alla hans påhitt, och jag kan ju inte säga att jag avskyr att bli daltad med.. Hoppas jag klarar av att skjutsa honom till Arlanda i morgon, annars kommer jag nog sakna ihjäl mig om han ska behöva åka tidigare med sina kollegor. Bilden är ett exempel på vad fint han fixar till mig när jag inte är på topp helt enkelt.


The heavy stones on my shoulders I carry for the both of us.

Idag vaknade jag utav jätte ont i ryggen kl 6 imorse. Jag fällde en tår, men fick sen frukost på sängen av min älskling. Som tack skjutsade jag honom till jobbet. Jag spenderade dagen med att hjälpa Lollis möblera om hennes lägenhet. När det var dags hämtade jag bejb från jobbet och vi dammade iväg med bilen för att betala soffan som ska komma på Torsdag. Hoppas att den kommer då, för han sade att det bara var en gissning på när den skulle komma. Typiskt. Jag längtar så mycket efter den att jag känner mig bitter.


Happily traveling faster than light and sound together.

Idag var vi i tillslut i Vaxholm och åt glass vid vattnet i det fina vädret. Efter det blev det fika hos mamma & pappa, därefter en middag med lillebror vid vårat matbord. Det var ett tag sen alla satt där, det var riktigt trevligt. Han berättade även en hemlis.. Hihi.


When the birds sing, the sun shines, and the snow sparkles on the ground I can't help but think it's for me.

Idag så gick jag en feeet sovmorgon utav bejbi som påstod att det såg ut som jag inte var "färdig soven". Clearly så var jag inte det, då nästa gång jag vaknade var klockan redan tjugo över ett. Har inte sovit så länge på flera månader. Jag fick quinoa-bröd med kokt ägg på till frukost, då jag ska undvika mjölk helt. Bejb kom med det och kaffe till sängen. Jag har även hittat instagram, och gillar det starkt. Så nu blir det mer dokumentation i bildform framöver. Jag fixade även naglarna igen igår med Julklapp. Alltid lika kul med nya naglar och blev förvånad över hur billigt jag fick det gjort. Jag hade förberett mig på en mardröm.


It used to be critical that I loathed you, to stay alive and keep breathing.

Jag har städat köket, och märker att jag måste olja in trä bänken... Hur löser vi det då? En annan gång helt enkelt. Nu är två rum utav fyra exemplariskt städade, och bejb har lyckats göra klart sina förberedelse prov inför det kommande teori provet. Om allt går som det ska har han körkort om åtta dagar. Det ska bli spännande att se. Näst-nästa helg ska han iväg till London och lämnar mig till jobb, jobb, och återigen jobb. Men det blir så bra så, då har jag åtminstone fullt upp. Ha en bra Måndag nu!


Oh how far away everthing about us seems. Life is a gift, and so beautifully grand.

Sitter på balkongen och bländar grannarna i hopp om lite färg på kroppen, och kanske solblekt hår. Har varit dålig i helgen med idag blev det vår städning i lägenheten. Skulle kunna visa berget utav tvätt, men skonar era ögon ty tanken är att den ska bli ren med tiden - och på grund utav tvättmaskinen. Bjuder i stället på en bild där jag lyser som solen, då jag vit som snö kan göra den som tittar för länge tillfälligt blind.

 


I am happy in the rain, I said with my headphones in my ears.

Idag har varit en dag som spenderats i sängen. Sambon målar vardagsrummet och nu är det bara två lager färg som fattas innan det är klart. Frågade mamma om hon tyckte att man skulle förbereda med grejer till ett barn sakta men säkert, i stället för att göra allt på en gång, men hon sade att det sägs ge otur. Men det behöver ju inte vara sant. Inte för att vi ska ha några ungar ännu. Jag har as tråkigt idag. Är lite hängig sedan igår, med perioder av energi från och till. Det är säkert bara effekten kaffe har på mig.


RSS 2.0