So tomorrow we start the next year.

Lilleman hoppar i sin hoppgunga nu och lipar åt sin pappa som går förbi då och då. Han pratar i telefon med sin vän och utbyter väl valda ord och önskar varandra gott nytt år.

Vi tar en lugn kväll med förätt, varmrätt och efterrätt. Vi tänkte lägga lillen i vagnen och gå och titta på fyrverkerier en liten bit bort ifrån oss lagom till tolvslaget.

Almost New Years

Jag funderar på att införskaffa mig några new years resolutions i år. Det var några år sen jag satte upp en så-kallad to-do lista som man lyckas gör allt på. Minns att vi fick det i uppgift som små.

Idag har det regnat hela dagen, vi åt gårdagens kycklinggryta till lunch. Lika god idag som igår. Bebin satt med när vi åt och försökte stoppa mini-bitar av vitt formbröd i munnen. Han smakade sammanlagt på ca. 3 av 100, åt ca. 1 och resterande brödpluttar var så svåra att få tag på med nyporna att dom hamnade på golvet.

Oh crap!

Vi har varit sjuka hela veckan men har ändå lyckats fira jul hemma hos mamma och pappa. Jag tyckte der var mysigt - och vi fick fina presenter. Som alltid är vi en högljudd familj, men nykomlingen gillade starkt både kalle anka och presentsnören.

Nu ligger han på skötbordet och pappan kittlar han under fötterna och säger "splink" och "splonk" varpå pojken tjuter utav skratt och glädje. Jag sitter i soffan med min nya Samsung Galaxy S4. Nu snart blir det kycklinggryta.









Christmas is upon us, and so is vacation.

Nu har vi varit hemma i en vecka. Förra veckan blev det otroligt lite sömn, men den här veckan tar vi igen det, både mamma, pappa och barn. Pojken sover 4 timmar i sin vagn på dagen och i princip hela nätter med sovmorgon till tio. Förra veckan inte så mycket sömn med läggdags vid midnatt och morgon vid 03.30. Pust. Men, men. Julpyntet åkte upp i Söndags och nu googlar jag hur man gör pepparkaks-hus.. Vi får se om intresset håller i sig.


Travelling with the family.

I tisdags morse var vi tillbaka på Svensk mark. Vi har haft en toppen resa till bejbs mamma. Först åkte vi båt ifrån Värtahamnen, sedan tåg ifrån Åbo med 2 byten. På hem vägen var det bara ett byte med tåget.

Bebis fick träffa sin gammelmormor, som var oerhört glad att se honom. Hon fyllde 80 år och hade ett stort kalas. Efteråt var vi förbi hemma hos henne och tittade på bilder på alla bebis kusiner och och bejbs kusiner. Han fick också träffa sin farmors bröder. 

En stor och härlig släktträff vill jag lova!

Idag snöade det för första gången i Sverige i år, så bebis första svenska snö var vi ute och promenerade i, vi var nere och hälsade på mormor på hennes jobb.



RSS 2.0