A smile will guide me right, and I will be strong.

Jag tog en premiär-åktur med valpen själv i bilen för att hälsa på Lollis i hennes mors hundbutik. Det gick galant, väl hemma tog jag och värmde vatten och hade i en citron. Det ska rena levern. Det är också bra för att läka kroppen.


Heavens what a love can do you good.

Vaknade av att Ralf stod och drog i mina långklänningar, och morrade som bara en 9 veckors valp kan. Sambon och han hade redan varit ute, så jag tänkte snabbt och bjöd upp han i sängen. Han somnade omgående. Jag med. Nu är det nyttig frukost som gäller, så jag orkar dra ut och springa när bejb kommer hem och är valp vakt. Jag hittade även ett sött 'saying' igår som jag gillade.


Take it all.

Jag drog igår fjärde spring rundan, och det gick bra. Jag blir starkare & starkare tydligen. Jag märker att jag blir mer samlad i mina tankar när jag tränar. Valpen växer som tusan, han blir större och större trots att han är ytte-pytte-liten fortfarande. Han är bra mycket kärlek och tänder i ett paket.


Heroines are surprisingly strong if pushed, and cool rain across red cheeks can be a good thing.

Igår var en trevlig midsommar med lunch på mina föräldrars hyrda kolonilott. Väldigt trevligt, och det var första gången dom träffade våran lilla Ralf. För tillfället försöker han med all sin vilja och kraft hoppa upp i soffan. Men nej, betyder nej. Och nu slickar han i sig kaffe. Otroligt, han är mer otålig och snabbtänkt än mig själv. Min fästman undrar om han kommer vara kaffeberoende framöver. Vilket påminner om en skylt nära en fontän "unsupervised children will be given a double espresso and a puppy". Kvällen avslutades med en kär vän och tre apor. Trots detta har jag lyckats ta ännu en spring-runda idag.


Life altering events make me feel calm nowadays.

Helvete vad fort tiden går. Snart är det julafton igen.

Min älskade sambo friade till mig förra Måndagen!
På Lördagen fick jag en förlovningspresent utav honom och det blev en Ralf. En Golden Retriever på 8 veckor. Imorgon blir han 9 veckor.

För den som undrar har vi bestämt att vi gifter oss inom ett år, för att vi vill gifta oss. Vi är inte bara vara 'för'lovade. We're getting married! Så himla häftig känsla! På sistone går allt kalas bra helt enkelt. Jag har hopp om framtiden.

Jag är dessutom ciggarett-fri sedan femton dagar tillbaka, och kan träna ordentligt utan att det bränner i lungorna. Krystat inlägg, men jag vill spara det till framtiden. Få med allt. Minnas allt.


Casually I slip tiny bits of you into my thoughts, not to over do it but to make sure that I won't move on.

Sitter och väntar in min sambo och min vän. Jag blev sugen på en vin kväll efter att ha fått känna på hur det är att vara småbarns förälder hela förra veckan. Två-åriga brors dottern som älskar att säga 'nej, neeej, nej vill inte' tar allt musten ur en när man måste formulera om det man säger för att tillslut få ett medhåll. Men söt är hon, och väldigt underhållande bestämd.


RSS 2.0