What are you waiting for.

Om en vecka är pojken 19 månader. Imorfon, Torsdag, ska vi på baby rytmik. Jag, pojken och pappan. Imorgon är det sista dagen av 7 månder som pappan har varit hemma i sträck. Oj så kul vi har haft. Vi har verkligen växt samman som familj, och lärt känna både svagheter och styrkor hos varandra vi inte visste fanns.

Vi har hunnit renovera köket, åkt till Arguineguin på Gran Canaria i två veckor (där vi tog oss runt med buss, båt och paraplyvagn i 31 grader varmt soligt väder även till både Puerto de Mogán och Playa del Ingles.)
Vi gjorde våran lilla familjs första gemensamma pumpa till Halloween.
Vi har flugit till Ystad, för att fira jul, sen hem igen för att äta tre rätters hemma bara vi tre med skjorta och fluga.
Vi har bakat tårtor, åkt pulka, ätit blomkål, och mycket mer.

Men. Imorgon, är det sista dagen för denna gång.

Vi har redan bokat flyg ner till Ystad över påsk, för att ha något att längta till när jobb dagarna blir långa. En bonus är att det blir ljusare nu, och att det snart är sommartid.

På Fredag blir vi hundvakt åt lilla Mini, och vi kommer att vara det för den årliga Thailandsresan för mina föräldrar. Vi har bokat upp både barn och vuxen playdates, vi har börjat göra egen juice, och hör & häpna zucchini spaghetti.

Hitills (om jag inte glömmer något) säger pojken "Mamma", "Pappa", "Pulka" "Nön" (Snön), "G-lass", "Bubbler", "Bapp", "Torrta", "Mommo", "Moppa", "Makks", "Wow", "Wowowowow!", "Bu-tzzzzz", "Klocka", "Bäpple", "Gukka", "Tutte", "Där!", "Titta", "Pasta", "Affe" (Kaffe), "Bytta" (Byxa), "Lala", "Po", "Gacka", "Läta" (Läsa), "Gicka" (Dricka)

Idag blev han dessutom putt på mig och pappan för han försökte säga Drömmarnas, ifrån I drömmarnas trädgård, men det tog för lång tid för oss att förstå så han blev sur på oss - men otroligt glad när vi tillslut hörde vad han menade. Åh Prinsen!

Numera bär han stl 92 i kläder, och 24 i skor han har fått en pleather jacka som han strosar runt i och dansar och säger "gacka" tusen gånger om. Full rulle. Han vaknar 08.00, sover en 30 minuters nap på dagen och sover 20.00 för natten. Så har det varit i 2 veckor nu, så det verkar fungera.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0